Du är min stil ikon, min egna killidol,
Så mycket mer än bara något vackert ja vill titta på
Ett Sms från dig, ger mig en känsla som
jag inte trodde fanns, nått jag bara drömde om

Du är den enda, för denna känsla
Har aldrig nånsin kommit upp för någon annan förut
Ska aldrig lämna, ska bara längta
Snälla låt aldrig denna stunden ta slut

Då du ser på mig
och då jag ser på dig
är det som om världen stannar till
För när jag är med dig
och när du är hos mig
Så vill jag bara va i dina armar
Du får mig falla *handlöst ner o det nått som alla ser
men låt mig få falla lite mer*
För jag älskar den känslan

Att se ditt namn på min display när jag vaknar är nog de bästa men det värsta att jag saknar din röst så fort du lägger på, din värme varje gång du går,önskar att ja fick dig att förstår

Men du vill inte längre ha mig
visste att jag inte skulle sagt den dagen
Vad jag kände, och vad jag ville
skulle plågat mig själv ba varit tyst och hållt det inne,Men när du ler så, kan inte hålla mig Kan du svara vad du gjort för å förtrolla mig? Från och med nu, är jag bortglömd kanske knappt någon vän men turen kanske e vänder, du vet att ja finns för dig


påskaftonsdagen var en toppen dag,vaknade med ett leende på läpparna,då jag vaknades av barnröster,blev mys framför tv:n med malva först,sen blev de en stor godmorgon-kram av Amaltea när hon vaknade,sen blev det frukost mys sen blev det film-mys med rädda Willy,blev en riktig mysig morgon med lek och mys,blev påsk middag hos farmor senare på dagen,kan säga att jag rullade där ifrån ;) haha nya tag imorgon,då de blir kötta på gymmet,fick en riktigt snygg tränings t-shirt i påskägg av syster min ,och självklart rosa ;) så nu blir jag snygg på gymmet också :) fattas bara ett par nya träningsbyxor sen är jag komplett ;)
Idag blir det påskmiddag med mamma&bror, så blir hopp in i duschen nu sen fixa maten :)
Glad påsk på er! Puss

kämpa för det du vill,om inte så ge upp det...

haft en så mysig långfredag,mys med syster-döttrarna och syster&hennes sambo,gömt påskäggen nu på kvällen,längtar tills imorgon bitti då man får se dems glada miner ,kommer bli en otroligt mysig påskaftonsmorgon,vakna tidigt,äta god frukost ,duscha barnen,leta påskägg och mysa och pyssla lite :)
Glad påsk på er mina finisar!

denna mat gör mig lycklig,så otroligt goda maträtter man kan göra när man bara vågar att kombinera och få ihop smakerna, man ska inte vara rädd för att prova,blir de äckligt så blir de de,men man lär sig av sina misstag men kan bli så mycket bättre när man gör om det!

Dagens middag för min del blev en broccoli puré med grädde,vitlök&citron med smörstekta kantareller och det var så otroligt gott! Mums!

tankarna bara rusar förbi,men istället för att dem bryter ner mig så kämpar jag för att förbli stark!

mot Sthlm och Åland med mammsen,kvalitetstid på hög nivå!

phuuu vilket mördar pass det blev idag på gymmet,körde löpning på 25 min,pw på 10 och magträning i 15 min plus 15 st benpress,snacka om att man blev svettig,men så otroligt skönt!
Kändes riktigt skönt att va tillbaka på gymmet efter helgen också,på torsdag blir de ett lång-pass då jag åker på kryssning imorgon!
Kvalitetstid med mammsen min ,det behövs verkligen!

Hoppas ni haft en bra dag!
Puss!

jag mår toppen, -10 kilo borta från min kropp,jag är lyckligare än förut och jag börjat mer och mer trivas med mig själv,då jag inte behöver skämmas längre av att ha lite mer åtsittande kläder,nu kan jag inte ens tänka mig att ha som potatissäckar på mig till kläder,den tiden är förbi!
När man väl har bestämt sig för att göra någonting så ska de gå hela vägen också,man är inte klar förrän man avslutar det!

Till er människor som gnäller och klagar på att ni vill gå ner i vikt och förändra ditt liv,gör nått åt saken då ist för att gnälla,går så mycket bättre då!
Puss på er!

haft en helt perfekt helg med massor med mys och god mat,inget fusk alls med maten men 1 eller 2 chokladägg slank ner,men jag hade trotts allt mat-dag,få får man äta de man vill men i en viss mängd!
Imorgon blir de så hård träning på gymmet som gäller, 45 minuters förbränning minsann ,20 minuters löpning sen kör jag crosstrainern!
Saknat gymmet men nu får jag äntligen köra järnet igen!
Nu ska jag försöka sova,07.45 väcker mamma mig,men först gosa med min älskling! Puss

då var det iväg skickat,nu håller jag alla tummar&tår, vem vet, snart kanske jag inte bor i Sverige längre och har en annan adress för ett par månader :)
Hoppashoppas!
Om detta går som jag vill så har jag min största dröm i mina händer snart,den som kommer gå i uppfyllelse!
just nu är de så pirrigt!
Puss på er

nu stämplar jag ut för idag och
Välkomnar lördagen med ett leende och med öppna armar,nervositet och lycklighet på en och samma gång!
Nu håller vi tummarna!
puss på er från en trött&glad Erica <3

blev så sugen på pizza så jag ställde mig och gjorde en hemmagjord på lchf vis,blev riktigt bra&gott och på ett mer hälsosammare vis dessutom,kan ju inte bli bättre! 2 flugor i en smäll! Baaaamm!

yoghurt med färska jordgubbar,kan ju inte bli mer sommarkänsla,ge mig sommar&sol nu så jag kan börja springa i spåret!
haft en härlig förmiddag med mamma iaf,nya vår-skor fick man hem och ett rött nylle efter solning , nu blir det dusch!

Idag är det gymmet som gäller igen,Gud så jag har saknat de,trotts bara en dags mellanrum! Idag blir det ett mjukis-pass då jag fortfarande har träningsvärken kvar,kör nog 30 min kondition och 15 min styrka,så får det bli så det spikar jag!
Vågen visar mig även -1.2 kilo till,jag är så stolt över mig själv,för detta kommer jag klara galant!
Puss på er finisar :)

nu håller jag alla tummar&tår att detta ska gå hela vägen,så i maj då kanske jag lämnar Sverige för 4 månader i ett annat land! Hoppashoppas!
Puss på er!

dagens bakar-skörd!

• 2 ägg
• 50 g riven ost
• 2 dl mjölk
• 1,5 dl pofiber
• 2 msk fiberhusk
• 1 tsk bakpulver
• 2 krm salt

Sätt ugnen på 200 g.
Värm mjölken så den blir ljummen.
Vispa ihop ägg, riven ost och mjölk.
Blanda de torra ingredienserna och vispa ner. Blanda ihop allt till en deg och låt svälla i 10 minuter.
Ta en stor klump och lägg på bakplåtspapper som du penslat med olja. Lägg plastfolie ovanpå och kavla sedan ut till en 3 mm platta. Använd en skål som är ca 22-23 diameter som utskärare. Skär runt om skålen och ta bort överflödig deg.
Ta av foliet och pensla med olja och baka av i 10 minuter. Ta ut tortillan när den börjar bli brun på kanterna.
Låt svalna under bakduk sedan och fyll med favorittillbehören!

dagens middag var en riktig höjdare,
Eget gjort lchf tortillabröd,vart rätt så gott faktiskt och busenkelt att göra!
nu blir det att ta och sova,musiken får ta upp mina tankar ett tag sen dejta kudden för att det ska fortare bli en till härlig dag med massor av mys,hoppas på bra väder också!
Puss och godnatt!

phuu vilken dag!
steg upp strax efter 07.00 för att ta bussen till gymmet som gick 08.00,gymmade i 1h&20 minuter.
Kondition&uppvärmning på 30 min,
15 min på gå-bandet&15 min på crosstrainern,sen blev de 40 min med vikterna,avslutade hela passet med 10 minuters löpning på löp-bandet :)
Sen blev de 45 minuters simning med min älskade bästaste vän,blev solning&bastubad,så otroligt mysigt!
Gick även hem till f&f efter allt tränande ,nu ligger man i sängen och försöker smälta middagen som smakade så gott i munnen!
Imorgon blir det vilodag,men promenaden den ska jag då inte överge!
puss på er!

känner att träningsvärken sakta men säkert smyger sig på, men de hindrar inte mig att köra ett mördar-pass imorgon bitti på 1h&30 min sen blir det simnings-mys med världens bästaste vän,solning och bastubad!

Haft en riktigt bra avslut på denna dag med mys-middag hos syster stor och barnpassning ,alltid lika mys att få ha kvalitetstid med familj :)
Nu ska jag dejta kudden och slumra till med lite härlig musik!
Puss på er mina fina!

härliga förmiddag!
Blev en kopp kaffe på morgonen,tvekade en aning på att ta cykeln till gymmet men viljan fanns allt där,så de var bara att trampa sig ner!
Körde 20 minuters kondition och 40 minuter med vikter sen blev det en riktig kamp med vinden påväg hem! Kan säga att de va riktigt skönt att stupa ner i soffan med protein&kvarg med banan i,fyfan va äckligt det är,men bara att pina i sig det!
nu blir det en kokhet dusch,sen bara vila tills det är dags för att sätta sig på cykeln igen till syster och för lite barnpassning ikväll :)
Puss finisar!

åh så mysigt,blir att åka på kryssning med mamma på tisdag nästa vecka,länge sen man gjorde någonting tillsammans,hoppas att allt går som det ska med lönen så jag kan få shoppa lite i taxfreen och bjuda mamma på mat och köpa nått att ha på mig på tisdag,då allt är för stort för mig!
Så kommer inte fuska ett dugg nu under denna vecka,så de är hårdträning som gäller,bara att kämpa på!

jag hatar exakt allting just nu! Mina kläder börjar bli för stora,jag kan inte använda bikini för då ser jag hemsk ut,allting är bara skit med kläder just nu,ingen idé att ens köpa hem nytt för kommer ändå inte kunna ha de sen...inte kul alls men så kul att se resultat! :) hihi

Mitt lilla hjärte-gull har skyhög feber och ville ligga i mosters famn å sova , så otroligt mysigt,inte varje dag man får ha söndagsmys på detta vis :)

megapassis på gymmet idag, 1h & 15 min, körde vikter inräknat idag också,så nu kan jag äntligen påbörja mitt tränings-schema, 4 grr i veckan 1 timma ,kommer gå super-duper-braigt!
Avkopplar innan duschen med en proteinshake,snart slut på allt så dags att få sin lön snart så man kan köpa nytt :) härliga söndag,avslutas med barnvakt hos syster :)
Puss på er!

gör ditt bästa,kämpa för det du vill och ge inte upp,du klarar vart ända steg du tar bara du har kraften att nå dit,dit du vill stå!

Fixningen klar,resultatet har ni här!

Taggad till tusen,arosfortet och pary står på kvällens schema,här ska
det festas,med mycket trevligt folk också,kan ju liksom inte bli bättre!
Får även in min vardagliga motion idag,imorgon pumpar jag på gymmet som aldrig förr!
Puss på er!

det är äntligen fredag, den har börjat på bästa möjliga sätt, blev cykeltur till gymmet,gymmade 45 minuter, 30 minuter på gå bandet,85 % lutning och 65 i hastighet,efter körde jag 15 minuter på crosstrainern ,fyfan vilken döds-maskin,blev ett svettigt pass men så jäkla skönt,då vet man att man har gjort nått bra och kämpat för kung och fosterland! Nyss smält i mig kvarg&protein med bananer i ,fyfan så äckligt de va,fick verkligen pina mig i skiten! Men ner kom det,åt även mitt goda bröd och lite keso,så nu står jag mig tills ikväll då det blir taco mys!
Hoppas eran fredag kommer rocka!
Puss på er finisar

igår var ju dagen mer än perfekt,
Blev 2,5 an på björnön med en superduper bra vän,sen bjöd jag på en riktig lyxbrunch med mitt nygjorda bröd,de va en riktig höjdare,superduper gott! På kvällen blev det att åka iväg för att köpa mig ett par löparskor,man kan ju inte träna i ett par punkterade :)
Hade iaf en super-super bra dag!

vaknade 08.00,låg kvar i sängen till 09.00 och nu står brödet och gott sig i ugnen med väntan på att det ska bli klart så brygger jag mig ett par koppar kaffe :) träningskläderna är på och bara att invänta Tania för en morgon-prommis ute på björnön,energi-kick verkligen! Kan även bocka av gymkort från listan,så check på den fronten! Say Hello to beach 2013/2014!

ge aldrig upp det du en gång påbörjat,
Slutför det med stolthet och var starkare än någonsin,när du väl har nått ditt mål!

du&jag är som ett pussel, när man ska lägga sista pusselbiten men ej hittat den,man letar och letar men finner den inte, den sista pusselbiten är som ett hjärta för att pusslet ska bli helt, och utan dig blir inte mitt hjärta helt <3

- i våran galax,ser jag dig som stjärnan
som lyser upp min natt men när du ser mig är det svart,fast inom mig brinner det en kraft för dig <3

Haft en fantastisk onsdag även med nyttigheter, lunchen bestod av en köttgryta med diverse saker i,middagen bestod av ugnstekt kyckling med en riktig lycksig sallad och avslutades med 4 skivor ananas skivor :)
Körde även 50 minuters promenad,
4,7 km :) känns riktigt skönt ,imorgon blir det björnöspåret med en otroligt bra vän :) nu är jag igång igen efter min lilla semester :) kämpa Erica!

tänk vad ens känslor kan ställa till med,när man håller dem inne så pass länge och helt plötsligt så brister man i gråt,det är då man känner sig så svag och livet känns helt meningslöst i vissa tillfällen,men de är bara att kämpa,ta sig upp och rikta blicken framåt!
Att man bygger på så mycket på sina axlar,tillslut orkar man inte bära mera och då brister allt,att jag aldrig lär mig det,att kontrollera mina gränser till min belastning och vad jag egentligen klarar av innan det är försent,mina tankar går i 200 k/h,finns det ens nå stopp?
Det finns så mycket man vill säga men får de inte sagt,ibland så önska man att allting var så mycket lättare,att sluta bära på så mycket som får en att må dåligt,det är inte så de egentligen ska gå till men som sagt så kan man inte styra över sina känslor ,the true story!

kolla så duktig jag är,dock är detta min lunch&middag ,två flugor i en smäll liksom! Nu när jag kommer hem så är det nya tag som gäller,Inge mer onyttigt på ett tag,men har man varit på semester så får man faktiskt fuska,lite iaf ;) thihi
Puss på er!

på tåget hem,byte i Stockholm till Västerås!
Jag vill inte hem,vill-inte-vill-inte! Snälla tåg,vänd om! Men jag kommer komma tillbaka,snabbare än blixten,för ner ska jag,älskade Göteborg,tur ändå att ha sin syster i en annan stad men fy så man saknar henne!

haft en helt crazy dag med syrran och lånebilen Bettan ;) haha
Kan bara säga en sak:vilket kap ,eller njaaaa, vraaaaaaak är nog det rätta ordet för den! Haha
Ätit en riktig god lunch iaf,ingen diet här inte,är det semester så är det ,avslutar med en skål naturgodis och en film men min onda döds sjuka mage och värk!
Puss på er!

https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138f347e087c34bbc581a95.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd3e9606ee3ca2adc12b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd3e9606ee3ca2adc12b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd3e9606ee3ca2adc12b.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd3e9606ee3ca2adc12b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd3e9606ee3ca2adc12b.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd3e9606ee3ca2adc12b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd3e9606ee3ca2adc12b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd3e9606ee3ca2adc12b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd729606ee3cc0b5caa0.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd729606ee3cc0b5caa0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd729606ee3cc0b5caa0.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd729606ee3cc0b5caa0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd729606ee3cc0b5caa0.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd729606ee3cc0b5caa0.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd729606ee3cc0b5caa0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fd729606ee3cc0b5caa0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fdb4e087c34ba442b846.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fdb4e087c34ba442b846.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fdb4e087c34ba442b846.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fdb4e087c34ba442b846.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fde2e087c34bdfa4222f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fde2e087c34bdfa4222f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fde2e087c34bdfa4222f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4084843/7-3/pic_5138fde2e087c34bdfa4222f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4084843/7-3/pic_51390bf89606ee3c89427c03.jpg" class="image">

Tidig morgon blev det,vaknar med ett leende på läpparna,vädret gör ju det inte det sämre alls,mer sol åt folket!
härligthärligt,nu bär det av mot lite äventyr :)

ge inte upp,förstör inte för dig själv när du väl har gett dig in på nått,avsluta aldrig,inte ens när du har nått ditt mål,kör på som du alltid har gjort förr,från start till "slut" ,kämpa och var stark och ge ditt dåliga självförtroende till att gå ner i vikt en diss,alla klarar detta,bara man vill och ger fan på att lyckas! Då kommer man långt!

    Ingredienser till 3 portioner
 
  • 1 ½ gul paprika
  • ½ gul lök
  • 2 stora kycklingfiléer
  • 1 stor tomat
  • 3 skivor cheddarost (eller annan ost)
  • 100 g philadelphiaost

       Gör såhär :

  1. Sätt på ugnen på 150 grader.Tärna kycklingen
    och bryn i stekpanna.Krydda efter smak.
  2. Skär paprikorna i halvor och lägg i en form
    (förkoka paprikorna för att få den mjuka)  tärna sedan tomat&lök
  3. När kycklingen är fint gyllenfärgad och genomstekt så lägg i
    löken så den får färg.Häll sedan i tomat&philadelphiaosten.
    När allting har blandats och är som en röra,fyll då upp paprika-havorna
    och toppa med osten.
  4. Grädda i ugnen tills osten smält.Servera med blomkålsris och sedan njut .


 
 
kört en riktig tränardag idag!
blev en pw på morgonen, 4,35 km
sen på eftermiddagen blev det 2,19 km,
nu ska jag ta tag i lite situps,squats och leg raises för
att få lite styrka inblandat också :)
fått lite kraft idag också,känner mig mer än normalt taggad
just nu!
imorgon kör jag påt igen,morgon prommis med bara lite kaffe
i magen sen proteinshake ,rutinen ska nu återupptas!
puss ♥

P.S kom ihåg,allt är möjligt!

en sån resa jag kommer att få uppleva,en av dem tuffaste hittills kan jag lova, gått igenom motgångar,olust och lathet,har inte fått arslet ur vagnen men nu börjar jag inse att det är dags att ta tag i detta helvete,jag kommer stå där en dag,det får ta den tid det tar men jag kommer stå där,starkare än någonsin och jag ska nå mina delmål och mitt slutliga mål,min målvikt!
Jag är mer taggad än någonsin!
Nu ba köööööör vi!
Puss

dreams don't work
Unless you do

ojoj,var ett tag sen jag uppdaterade ,men ska bli ändring på det!
Imorgon blir det hårdträning som gäller för min del,så mycket som jag har tryckt i mig i helgen,dåligt samvete har jag också! Men denna vecka blir det att kö hårt,kommer få promenera i världens bästa stad,Göteborg! Snart tar jag mitt lilla pick och pack och är borta i 5 dagar,ska bli så skönt att få komma iväg!
Hoppas eran helg har varit bra,
min helg har varit med blandade känslor men helt awesome ändå :)
Puss på er