10 kg lättare och jag känner mig så mycket gladare och piggare,men mer ska bort,skönt att se resultat bit för bit
och det gör en så mycket mer taggad till att lyckas också!
bara att köra på!
I Norge så ska 10 kg till bort!

dags för ett rejält gymmpass idag,saknat gymmet efter en vecka,inte haft motivationen för gymmandet förra veckan men nu ska jag kö påt igen!
så härligt!

tänk vad avslappnande de är utav bara några tända ljus såhär på natten,så otroligt mysigt,önska bara att du var här just nu,då skulle allt ha varit så perfekt!

Detta leende kan du aldrig någonsin ta ifrån mig,jag är lycklig,mitt hjärta slår och jag har aldrig mått bättre!
kärlek till mitt nya liv!

Lite vårnytt in till garderoben och till mig,riktigt nöjd över köpen, 2 plagg på rean ,härligt och bra!
Och nya sol brillor ,det var då på tiden ;)

• 15 dagar kvar till Göteborg
• 25 dagar tills 20:års dagen
• 31 dagar kvar till flytten till Norge

Jag kan inte blir mer lyckligare,trotts massor med tankar som for runt i mitt huvud just nu!
vad som kommer att hända och vad som kommer att bli bra,men allt kommer lösa sig,oavsett vad som än händer!

Ska bli så otroligt spännande att få uppleva någonting nytt,få uppleva en nya resa i sitt liv,öppna nya möjligheter och få uppnå sin dröm,kommer bli så härligt! Längtar redan nu!
Kommer att få spendera sommaren med världens bästa trio,kommer bli sen bästa sommaren som avslutas med ett par resor tillsammans! livet ba leker!
Awesome!
Puss!

nu stämplar jag ut för idag,somnar med tankarna som far runt i mitt huvud som aldrig förr,har så mycket att tänka på nu så jag blir tokig! Men snart för hoppnings vis så kommer allt bli bra igen!
Puss på er

Hade helt slut på idéer till vad man skulle laga för mat idag, så blev tipsad om en köttfärslimpa ,så var bara iväg och handla det som fattades,så nu står den i ugnen och gottar till sig,blir en mumsig gräddsås till den och lite broccolipuré :) kommer bli kanoners!
Mums!

en grym lördag,alkohol och grymma vänner, en sådan bra kombo ,kunde inte bli bättre!
denna kväll behövde jag,tänka på annat och bara köra järnet,och det resulteras med en träningsvärk i benen och höfterna,så går det när man ger 100% på dansgolvet ;) awesome!
Puss på er!

P.S you only live once

Inte långt kvar nu!
20 barre om 34 dagar, sen blir det
Norge i 4 månader för jobb!
Kan inte bli bättre än såhär!

tänk vad glad man blir när man får höra att man är en inspirationskälla för en annan person,att dem frågar om tips på hur en själv ska komma igång för att dem känner att dem vill göra en förändring i sitt liv! Blir så otroligt glad,när man vet att man är en inspiration för alla andra,det är då man inser att jag aldrig kommer ge upp,kommer kämpa in i det sista!

nu blir träningen så mycket roligare,nya skor som man fick av mamma och nya hantlar men köpta av mig :) så roligt med någonting nytt,man blir så mer motiverad till att lyckas!!
Imorgon invigs mina nya snygga skor på gymmet!

solen skiner och då kan man ju inte bara sitta inne och inte göra någonting,så tog på mig mina träningskläder och tog en pw på 45 minuter,så otroligt härligt! Våååårskriiiiik!
Puss på er!

30 minuters kondition,20 minuters pw sen 10 minuter på crosstrainern,den maskinen och jag kommer aldrig att bli bästa vänner,oavsett hur mycket jag än försöker träna på den,tacka vet jag löpning på bandet ist ;)
efter konditionen körde jag 15 minuter med maskinerna,börjar gå framåt med vikten på grejerna,stolt att det går så pass bra :) härligt!
Bara att kämpa på,om inte så kommer man ingen vart!

en härlig dag,blev en dubbel promenad idag,så sammanlagt så har jag gått 4,8 km ,imorgon blir det pumpidipump på gymmet ,kondition och vikter står på schemat som vanligt,men så otroligt härligt! Snart blir det sovdags!
Puss på er!

nu börjar det ta sig,benmusklerna börjar sakta men säkert bli starkare,armarna är fortfarande lite smått skakis men sakta men säkert blir de nått av dem också!
Träningsvärk i magen idag,resten av kroppen har klarat sig!
Står fortfarande på -10 kilo,men jag har då inte brådska ,bara att ta de lugnt så att kroppen hinner med,inte bra att hå ner för mycket på så kort tid heller,januari 2014 ska jag vara klar med allt,det kommer vara en stor kamp i mitt liv,men de bästa som hänt mig ,att ta mig igenom detta!
Blir en långpromenad idag,så härligt ute :) bara att kämpa på!
Puss vänner!

det syns aldrig utanpå men det känns inuti,mitt leende är som sten,jag vill le men hjärnan säger stopp, att det ska vara såhär svårt,mitt val står mellan två,ena valet är snart borta med vinden,kämpar man inte för de man vill ha så är de inte meningen med någonting annat än som det är,bara att släppa de och gå vidare med de val som man känner sig glad och lycklig med,det som känns rätt för sig själv och sitt hjärta,och nu går jag på vad mitt hjärta säger till mig,det kommer bli svårt men valet är lagt!

nu är jag igång igen efter denna påsk helg,körde 40 minuters powerwalk,så otroligt skönt, solen lyser och det är helt fantastiskt ute! Våren börjar mer och mer närma sig,äntligen! Då får man hoppas att solen snart värmer upp snön och isen vid spåret så man kan börja springa där! Imorgon blir det gymmet med mamma,äntligen,saknat de sjukt mycket! :) härliga måndag,första april också!
puss på er!